Onze vakmannen renoveren en herstellen uw parketvloer

We geven aan uw schijnbaar versleten plankenvloer of parket een nieuwe look. Samen met u zoeken we op basis van het dagelijks gebruik de juiste oplossing. Wij werken onze vloeren af met olie, vernis, verouderen of borstelen. Uiteindelijk kunnen kleine herstellingen nodig zijn om zeer oude vloeren terug in ere te herstellen. Denkt u dat een parket opschuren nog veel stof met zich meebrengt? Dankzij onze stofafzuigsystemen en onze professionele machines schuren wij voor meer dan 95% stofvrij.

1. SCHUREN

Parket en houten vloeren worden in verschillende stappen geschuurd. We starten steeds met een grove korrel om de planken zoveel mogelijk gelijk te schuren. Vervolgens schuren we steeds fijnder en fijnder tot korrel 80 of 100, afhankelijk van de gekozen afwerking.

2. HERSTELLEN

Uitvoeren van herstellingen is geen probleem voor onze vakmensen. Bij een waterschade vervangen wij de beschadigde elementen door nieuwe. Losliggende parketstroken worden teug vernageld en gelijmd. ALs ed ondergrond beschadigd is, nemen wij deze ook onder handen. Afhankelijk van de schade zorgen wij voor een gepaste oplossing.

3. BESCHERMEN

Na elk schuurwerk moet de parket ook terug beschermd worden. Hiervoor adviseren wij u de beste keuze afhankelijk van uw wensen en gebruiken. Een afwerking kan zowel met zeep, olie, vernis of boenwas zijn. en hardwax olie behoort ook tot de mogelijkheden. Hebt uw graag een kleurtje? Kom dan kijken in onze toonzaal naar ons kleurenassortiment. Voor ieders wil is er wel een kleurtje beschikbaar.

Uw vloer weer in eer herstellen?

Vraag hier gratis een offerte aan!

  Uw Vloer

  Uw Plaatsbeschrijving

  Uw Gegevens

   

  Adres Uitvoering

  Uw gegevens zijn bij ons altijd veilig. We nemen alleen contact met u op in verband met uw aanvraag en uw gegevens worden in de tussentijd veilig opgeslagen. We werken niet samen met externe marketingorganisaties.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.