Het juiste
onderhoud
voor jouw vloer

Het juiste onderhoud
voor jouw vloer

Wij begrijpen het belang van een goed onderhouden vloer voor uw omgeving en streven er naar om uw vloeren in topconditie te houden, of ze nu van parket, vinyl, tapijt of linoleum zijn.

Gespecialiseerd in het onderhoud van o.a.:

parket

Parketvloeren stralen elegantie en stijl uit, maar vereisen regelmatig onderhoud om hun schoonheid te behouden. Bij G&D Solutions bieden we een scala aan diensten voor parketvloerherstel, waaronder schuren, lakken en oliën. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet, waardoor uw ruimte een verfijnde uitstraling krijgt.

vinyl

Vinylvloeren zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar af en toe hebben ze een opfrisbeurt nodig. Ons team bij G&D Solutions is gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van vinylvloeren, waardoor ze hun glans behouden en bestand blijven tegen dagelijkse slijtage. Met onze expertise kunnen wij uw vinylvloeren weer laten stralen, zodat uw ruimte een professionele uitstraling behoudt.

tapijt

Tapijtvloeren bieden comfort en warmte, maar kunnen na verloop van tijd vuil en versleten raken. Bij G&D Solutions bieden we diepgaande tapijtreinigingsdiensten die vuil, vlekken en allergenen verwijderen, waardoor uw tapijten er fris en als nieuw uitzien. Onze grondige reinigingsprocessen zorgen ervoor dat uw tapijtvloeren niet alleen esthetisch aantrekkelijk blijven, maar ook een gezonde werkomgeving bevorderen.

linoleum

Linoleumvloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid, maar hebben ook regelmatig onderhoud nodig om hun kwaliteit te behouden. Bij G&D Solutions bieden we professionele reinigings- en onderhoudsdiensten voor linoleumvloeren, waaronder polijsten en sealen om de levensduur te verlengen en beschadigingen te voorkomen. Met onze expertise kunt u erop vertrouwen dat uw linoleumvloeren optimaal worden onderhouden, waardoor uw ruimte er altijd netjes uitziet.