Over G&D Parketvloeren

Gert, Gregory & Daniel zijn mannen die van aanpakken weten. Met hun bloeiende zaak in parket, vinyl, laminaat en tapijtreiniging hebben ze hun handen meer dan vol. Door hun jarenlange ervaring stijgt hun omzet nog steeds jaar na jaar.  Kwaliteit wordt hier overduidelijk beloond!

Ze verkopen niet alleen parket, vinyl en laminaat. Ze leveren, plaatsen, renoveren en onderhouden dit ook. Daarnaast staan ze eveneens in voor de reiniging van tapijten in grote kantoorgebouwen, horecazaken en publieke ruimtes. In de toonzaal vindt u bovendien diverse onderhouds- en afwerkingsproducten. Alles om u de perfecte vloer te geven! Professionele klanten krijgen bovendien de mogelijkheid om bepaalde kwaliteitsproducten – denk hierbij aan Bona, Rubio Monocoat, DevoNatural en Woca – aan groothandelprijs in te kopen. Informeer naar de voorwaarden. En alsof dat nog niet genoeg is, staan ze ook in voor de verhuur van allerhande schuurmachines, zowel voor de professionele als voor de particuliere markt. Voor de doehet- zelvers komt de verhuur van deze machines steeds met een uitgebreide uitleg en handleiding. Want bij G&D Solutions wordt u niet aan uw lot overgelaten. Bij G&D Solutions kan er veel en moet er niks. Zowel professionele vaklui als doe-het-zelf-klussers zijn hier welkom. Zelf toch niet zo handig?
Doe dan beroep op de ervaren stielmannen van G&D Solutions. Welke formule u ook kiest, bij G&D Solutions komt kwaliteit op de eerste plaats, daar kan u vanop aan!

Een geoliede machine

G&D Solutions is een geoliede machine en dat voel je. Iedere vennoot heeft hier zijn eigen specialiteit in de zaak en dat komt de groei alleen maar ten goede. Daniel is voornamelijk verantwoordelijk voor het commerciele professionele gedeelte. Gregory neemt de showroom en het gedeelte tapijtreiniging op zich en Gert staat vooral in voor de praktische kant van de zaken. Hem zal je  voornamelijk de leiding zien nemen op de werven. Dankzij deze duidelijke  taakverdeling groeit G&D Solutions nog ieder jaar. Zo zijn ze sinds kort ook  actief op de markt van projectontwikkelaars. Hierbij stellen ze hun showroom ter beschikking en werken ze nauw samen met diverse partners.

Service en productkennis

Naast parket-, vinyl-, en laminaatvloeren is G&D Solutions ook steeds meer actief in de reinigingsindustrie. Hierbij reinigen ze tapijten en linoleum van kantoren, hotels, horecazaken, scholen en publieke ruimtes. En daar zijn ze goed in, zo blijkt, want bekende namen als Hilton en Nike, kunnen ze alvast tot hun vast cliënteel rekenen. Maar ook particulieren en kleine KMO’s zijn welkom om van hun reinigingsexpertise gebruik te maken. Hoe het ook zij: Gert, Daniel en Gregory dragen een degelijke service hoog in het vaandel. Bovendien beschikken ze alledrie over een enorme stiel- en productkennis en deze dragen ze maar al te graag over op hun klanten. Test het vandaag nog uit. Wedden dat  u tevreden zult zijn!

Zelf aan de slag

Uw vloer zelf reinigen of onderhouden, hoeft helemaal geen handenvol geld te kosten. Alle toestellen die G&D Solutions te huur aanbiedt, gaan aan zeer democratische dagprijzen de deur uit. U krijgt van ons ook steeds voldoende materiaal en producten mee, zodat ze er zeker van zijn dat u het onderhoud tot een goed einde kunt brengen. En als de job geklaard is, betaalt u enkel datgene wat u daadwerkelijk hebt verbruikt en geopend. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom!