Parket

Ontdek de kwaliteit en vakmanschap van onze parketvloeren, speciaal ontworpen om aan de eisen van jouw ruimtes te voldoen. Bij G&D Soltutions begrijpen we dat de vloer van jouw ruimte een cruciale rol speelt bij het creëren van een professionele uitstraling en een comfortabele werkomgeving.

Ons assortiment parketvloeren biedt niet alleen een tijdloze esthetiek, maar ook duurzaamheid en functionaliteit die geschikt zijn voor kleine als grote commerciële toepassingen. Van drukke kantoorruimtes tot chique hotellobbies, wij leveren vloeren die bestand zijn tegen intensief gebruik en tegelijkertijd een verfijnde uitstraling behouden.

Parket

Ontdek de kwaliteit en vakmanschap van onze parketvloeren, speciaal ontworpen om aan de eisen van jouw zakelijke ruimtes te voldoen. Bij G&D Soltutions begrijpen we dat de vloer van een bedrijf een cruciale rol speelt bij het creëren van een professionele uitstraling en een comfortabele werkomgeving.

Ons assortiment parketvloeren biedt niet alleen een tijdloze esthetiek, maar ook duurzaamheid en functionaliteit die geschikt zijn voor kleine als grote commerciële toepassingen. Van drukke kantoorruimtes tot chique hotellobbies, wij leveren vloeren die bestand zijn tegen intensief gebruik en tegelijkertijd een verfijnde uitstraling behouden

Keuze uit +500 producten

Kom langs in onze showroom, waar we een uitgebreide selectie hebben van meer dan 500 kleuren en types parket. Onze showroom is ontworpen om bedrijven, ondernemingen, instellingen te helpen bij het vinden van de juiste vloer. Ons team staat voor je klaar om je te begeleiden bij heel het proces, van het kiezen van de juiste kleur en textuur tot het plannen van een naadloze installatie die voldoet aan al je zakelijke behoeftes en deadlines.

Kom langs in onze showroom en ontdek het zelf.
Let op: enkel na afspraak.

Onze passie, jouw parketvloer

Ons gecertificeerd en opgeleid team staat paraat om jou te begeleiden van begin tot einde. Met diepgaande kennis over parketvloeren streven we naar vakmanschap. Zo werken we minimaal met onderaannemers en maximaal met ons eigen volk.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf of nieuwbouwproject.

Of ontdek
onze andere vloeren